Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Ultraboost

(135 Produkter)

ULTRABOOST 20

Ultraboost 20 har en ny og avanceret Primeknit-overdel med Tailored Fibre Placement-teknologi (TFP): Teknikken sørger for, at fiberne placeres helt præcist ned til den mindste millimeter, og det resulterer i en præstationsstærk og ultralet overdel. Så du får støtte, hvor der er allermest brug for det.
1 / 3
Side:af 3

adidas UltraBoost- den optimale løbesko

adidas UltraBoost er i sin grundidé tiltænkt den kræsne løber, som kræver det optimale af sit udstyr. Designet med den nyeste teknologi står denne adidas-løbesko som et ultimativt fodtøj til dig som løber, men også til ekstremt behagelig dagligdagsbrug for folk, der ikke nødvendigvis løbetræner, men som blot ønsker komfort og lækkert design i hverdagen.

Boost-teknologien udforsket til det yderste

adidas UltraBoost samt adidas Tubular er skabt med den nyeste Boost-teknologi. UltraBoost skoen er resultatet af den seneste forskning indenfor Boost-teknologien og skulle nu være blevet presset til det maksimale, således at den nu giver op til 20 procent mere ydeevne. Skoen føles fortsat let som luft, men en ny optimering af skum-sålens Boost-kapsler, øger nu virkningen af adidas Tubular, således at skoen nu yder bedre støddæmpning og spring-effekt. Skoen er med andre ord gået fra Boost til UltraBoost. Det er ikke kun underfoden og sålen som sætter pris på adidas UltraBoosts teknologi. Resten af foden forkæles med en særlig Primeknit-overdel, der smyger sig let om foden. Det giver netop en behagelig følelse af at have en let sok eller strømpe på. Der er intet der klemmer med adidas Tubular.

adidas Tubular i forskellige mode-varianter

Disse sneakers er mere end blot ekstremt stærke løbesko. De er også tænkt ind i andre sammenhænge for dig, der værdsætter lækkert design og komfortabelt fodtøj i en og samme vare. adidas Tubular kommer i flere forskellige farvekombinationer, både spraglet og helfarvet, og den er skabt til både kvinder, mænd og børn. Særligt for kvinder har man tænkt mode ind i billedet, da modedesigneren Stella McCartney har været med til at kreere et par udgaver af netop adidas UltraBoost til kvinder. Så skoen er altså ikke kun tiltænkt krævende løbere, men også stilsikre og modebevidste kvinder og mænd.