alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Træningstoppe og Track Jakker

 
[583]

READY FOR SPORT: DU KAN MERE, END DU TROR

Sport handler om lykke. Om optimisme. Men mest af alt handler det om at vende stærkt tilbage. Alle adidas-atleter signalerer med TOKYO-kollektionen, der består af markante sko i pink nuancer, at tiden er inde til at vende tilbage til sporten.

Jeg er født til at løbe. Og jeg vil give mig 100% for verden igen.

Shaunae Miller-Uibo (200m/400m)

1 / 13

adidas Træningsjakke

Uanset om du vil holde vinden ude med en adidas træningsjakke, holde dig varm før træning i en Originals træningstop eller blot være med på moden med et sporty, retro-look, så har vi en adidas træningstrøje, der opfylder netop dine behov. Du kan finde adidas træningstrøjer i flere kollektioner, herunder adicolor, Condivo, Tiro og Teamwear. Ifør dig en windbreaker, en track jakke eller en klassisk adidas træningstrøje med 3-Stripes, og du er klar til alle ugens dage.

Nyfortolkede klassikere

I 1967 introducerede adidas sin første træningsdragt med de velkendte 3-Stripes på ærmerne og adidas logoet på brystet. adidas træningsjakker er aldrig gået af mode, og retro looket fra 60’erne og 70’erne er fortsat fastholdt, men tilføjet nye, smarte detaljer. Flere af de ikoniske modeller er blevet nyfortolket og genoplivet til nye friske træningstrøjer, som kombinerer streetwear og sport på elegant vis. adidas træningstrøjer er perfekte både før, under og efter træning, ligesom du også kan iføre dig en adidas træningstrøje, når du vil føle dig komfortabel i hverdagen.

Gør dig klar til de store kampe

Vil du støtte din klub og trække i en adidas træningstrøje eller præsentationstrøje, er Teamwear-kollektionen, stedet du skal lede. Her finder du flere af verdens største fodboldklubbers træningstrøjer, som spillerne bærer før og efter kampene. Du finder også ikke-klubbaserede træningstrøjer i den simple og klassiske 3-Stripes-stil, så du står knivskarpt før de store såvel som små kampe. Er du ude efter noget, der kan gøre dig kampklar, er vores adidas opvarmningsjakker lige noget for dig. Den lette Climalite sørger for, at du altid er tør og komfortabel – selv når du sveder. Det lette og åndbare stof sætter sig tæt på huden og leder varme og sved væk fra kroppen. På den måde er du altid frisk og skarp i alle situationer, så dine modstandere allerede fra start er et skridt bag dig.