Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis levering og 100 dages returnering

Sportstasker

(173 Produkter)
1 / 4
Side:af 4

Sportstasker

De er det ultimative tilbehør. Stilfulde, funktionelle og du kan medbringe meget mere på din færd. Med den rigtige adidas træningstaske er dine ture til kamp, weekend getaways, arbejde, skole og hvor som helst bedre organiseret og perfekt udstyret.

At vælge den perfekte taske

Når det kommer til træningstasker, har vi alle typer ture dækket til alle destinationer. Bærer du en dyr laptop og har brug for at beskytte den imod elementerne? Vi har vandtætte rygsække, der opbevarer din laptop sikkert i et særligt fremstillet rum. Har du brug for noget, der er ligeså alsidigt som din livstil? Vores weekendtasker ser måske kompakte ud udadtil, men de indeholder alt det plads, du har brug for, så du ikke behøver ofre noget, når du har mest brug for det. Mulighederne er uendelige med den seneste kollektion af adidas tasker.

Gymnastiktasker

Hård træning kræver det rigtige udstyr. Med en adidas gymnastiktaskekan du nemt og praktisk opbevare dit håndklæde, vandflaske, skiftetøj og træningsudstyr. Fås i et bredt udvalg af modeller inklusive posetasker, sidetasker, skuldertasker, rygsække, shopper-tasker, klubtasker, yogatasker og unikke tasker til et bredt udvalg af behov.

Skuldertasker

Stil møder funktion. Den seneste kollektion af adidas skuldertasker giver masser af plads og stilfuldt praktisk design. Perfekt til stranden, poolen, arbejde eller din pendlertur - de er helt ideelle, når du har steder du skal hen til og ting at medbringe.

Rygsække

Det ultimative i tasker. Rygsækkeer lette at bære, stilfulde og gør enhver tur til en fornøjelse. Tag på arbejde med selvtillid med vores kollektion af rygsække, der har et sikkert laptop-rum. Gå i skole med stil med det seneste design fremstillet med de højeste standarder. Eller tag på en udvidet weekendtur med store rum og praktiske afdelinger til alle dine ting. Og med climacool®teknologi i udvalgte modeller, holder du dig afkølet og tør, når temperaturen stiger.

Premium træningstasker

Tag din stil til næste niveau med designer looks og elegant luksus. Se vores dametasker fra voresadidas by Stella McCartney kollektion eller vores Porsche Design Sport by adidas kollektion af herretasker. Og til alt andet, se voresseneste adidas træningstasker