adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Tennissko

 
[45]

adidas Tennissko

Kontrollér din modstander på tennisbanen som de professionelle med et par adidas tennissko. Når du skal holde hovedet koldt i tilspidsede dueller, er det vigtigt, at der er styr på fodtøjet. Med et par adidas tennissko er du med en slidstærk bund sikker på, at du altid er ovenpå i de lange dueller, mens den spændstige mellemsål sikrer, at du er på tæerne, når bolden skal mere end bare over nettet.

adidas tennissko: Altid på toppen

Når du skal slå det perfekte slag, skal der være styr på det hele – også dine tennissko! Med et par adidas tennissko sørger du for, at du altid er på toppen og kan klare enhver udfordring. Den slidstærke Adituff-tå folder sig om forfoden og dine tæer, så du er beskyttet, når din fod slæber ved server, flugtere eller andre pointgivende bevægelser. Dette giver den bedst mulige beskyttelse mod huller og slid af dine adidas tennissko. Den tætsiddende og støttende struktur giver stabilitet og holder dine fødder på plads, så du kan fokusere på dit slag. En stærk og spændstig mellemsål virker støddæmpende, så du får energien tilbage i benene efter hver bevægelse. Adiwear 6-ydersålen yder eminent holdbarhed og slidstyrke. Det solide og hårde gummi i bunden af skoen sikrer et godt greb i banen, så du uanset underlag står godt på banen og er klar til næste bold. Den gode holdbarhed gør, at dine adidas tennissko på trods af hård belastning altid er skarpe og klar til næste kamp.

Find en sko der sikrer dig de vindende slag

Om du spiller på grus, hårde underlag eller begge dele, kan du altid finde et par adidas tennissko, der passer netop dig. De lette og åndbare Adizero-sko sikrer ved hjælp af et specialkonstrueret fibersystem, at din fod er fastlåst og fleksibel. Boost-modellerne giver dig utrolig returenergi, når du sætter af og lander. Jo mere energi du afgiver, jo mere får du tilbage. Uanset hvilken spiller du er, finder du helt sikkert et par adidas tennissko, der vil gøre dig til en velklædt mester på tennisbanen.