Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Rygsække

(123 Produkter)
1 / 3
Side:af 3

Udforsk det store udvalg af rygsække fra adidas

Mangler du den perfekte rygsæk til pendlerturen, studiestart eller bare din yndlingssport? Vi har rygsække til alle aktiviteter, sportstyper, hverdagsbehov og vejrforhold. Med funktionalitet, materialer og design i fokus har adidas' omfattende sortiment en løsning til ethvert behov – et ekstra rum i rejserygsækken eller et iøjnefaldende design til skoletasken. Find din næste rygsæk fra adidas i dag.

Storbystil og nyskabende materialer

Fra camouflageprint til glitrende overflader og innovative materialevalg – adidas’ udvalg af rygsække giver dig både stilsikre klassikere og hypermoderne design. Vores designteams arbejder konstant på at finde den helt rigtigt kombination af stilmæssige og praktiske behov, som rygsække kræver.

Bæredygtighed, genbrugsmaterialer og hensyn til miljøet er også fokuspunkter for kollektionen. Derfor finder du et stort udvalg af rygsække, som er udviklet ved hjælp af genanvendte materialer.

Til alle slags rejser og transport

En adidas-rygsæk tager altid højde for opbevaring og anden praktisk, når der designes rum og lukkemekanismer. Ikoniske look krydses med praktisk anvendelighed, så både pendlere, studerende og sportsudøvere får løst deres opbevaringsbehov.

Både ægte udendørstyper og alle andre, der af og til må trodse elementerne, kan ivrigt gå på opdagelse i ergonomiske design og renskårne snit. Du får et sikkert sted at opbevare grej eller pakkenelliker, uanset om du vælger en decideret vandrerygæk eller en af de klassiske modeller.