Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

adidas regnjakke

(123 Produkter)
1 / 3
Side:af 3

adidas Regnjakker

adidas regnjakker er designet til det skandinaviske vejr og til dig, der ikke går på kompromis med design og funktionalitet. Regnjakkernes ydre skal er nøje afbalanceret mellem åndbarhed og vandafvisning. For eksempel er flere af regnjakkerne fremstillet med Climaproof, som beskytter dig mod regn og blæst og lader din hud ånde, så sveden ikke indkapsles under regnjakken. Således kan du træne og dyrke sport i regnvejr og samtidig føle dig tør og tilpas. Er du ivrig løber, vil du nyde godt af regnjakkernes formede albuer, som giver dig fri bevægelighed. Du vil også finde regnjakker skabt af kendte designere og kunstnere til brug ved lejligheder, hvor du ønsker at fremhæve din modebevidste personlighed.

Alsidige og praktiske regnjakker

Det danske vejr er ofte uforudsigeligt. En udendørs og aktiv livsstil kræver derfor pålideligt regntøj af god kvalitet. adidas regnjakker holder varmen inde og regnen ude på cykel, ved løb, i skoven, på fodboldbanen, på gaden, i skole og på arbejde. De er praktiske og lette, så de nemt kan pakkes væk i en taske og hurtigt tages frem igen, hvis der skulle opstå en uventet byge. Og med refleksdetaljer hele vejen rundt om regnjakken bliver du set i mørket i de sene aften- og nattetimer.

Er du til sport eller nyeste mode?

Trods den store alsidighed, der kendetegner adidas regnjakker, bør du overveje, hvilken type regnjakke, der passer bedst til din livsstil eller yndlingssport. En løberegnjakke bør være let og have en tætsiddende pasform samt høj hals, mens en regnjakke til almindelige udendørsaktiviteter bør have en mere løs pasform, så du kan bruge den som skaljakke udenpå en uldsweater eller fleecetrøje, som et ekstra, beskyttende lag mod regn, vind og vejr. Er du til mode og design, kan vi anbefale at kaste et blik på vores stilede designregnjakker fra bl.a. Stella McCartney og den London-baserede kunstner Hattie Stewart.