alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Real Madrid

 
[103]

Designet er enkelt, men at spille for Real Madrid er langt fra enkelt. Det kan godt være, at vores trøje kun er 140 gram stof, men vægten af forventninger på vores skuldre føles som 100 ton. Forventningen om store resultater, forventningen om sejr og forventningen om at skabe historie for vores fans. Den slags pres får gode spillere til at blive fantastiske. Og fantastiske spillere bliver til globale ikoner, præcis som designet af vores berømte trøje.

I en klub som Real Madrid er verdens øjne altid rettet mod os, uanset hvor vi spiller. På trods af dette pres stråler vi mere, jo større scenen er. Dette udebanesæt er unikt i både farve og design, så vores fans kan skille sig ud og stolt vise, hvem de holder med.

1 / 3
Side:af 3