alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Originals Sko

 
[1711]

ADIDAS ORIGINALS – EN SKATTEKISTE AF IKONISKE OG TIDLØSE DESIGN

adidas er et af verdens mest populære sportsbrands, hvilket det imponerende bagkatalog af tidløse klassikere og populære crossovers mellem sportens og modens verden tydeligt vidner om. Hos adidas finder du den perfekte sko til enhver lejlighed og sportsart, uanset om du går efter et farvemættet statement eller et mere afdæmpet udtryk, en professionel sportssko eller en casual sneaker.
adidas Originals sko – fra klassiske sneakers til 90’er-nostalgi og futuristiske design
Vælger du et par adidas Originals sko har du frit valg på snart sagt alle hylder. Udover adidas egen lange designtradition, har man helt fra starten gjort flittigt brug af inspirerende og nyskabende samarbejder med musikere, filmskabere, sportsfolk, modedesignere og andre store personligheder. Det er der kommet en masse unikke kollektioner ud af, bl.a. den farvestrålende Pharrell Williams Human Race og futuristiske X Dragonball Z.
adidas Supercolor
Kan du ikke få nok af festlige og farverige design? Så vil du sikkert elske Falcon kollektionen, hvis chunky design med kontrastfarver og metalliske detaljer i imiteret læder sender en kærlig tanke tilbage til de rebelske og ubekymrede 90’ere. Den kraftige mellemsål understreger det tidstypiske look og yder samtidig fremragende stødabsorbering, mens overdelen i mesh og ruskind sørger for et interessant materialemix.
adidas C-10
adidas har stået bag et hav af banebrydende design, der gerne hives frem og friskes op på senere tidspunkt. adidas C-10 er ingen undtagelse, idet inspirationen fra løbeskoen ZX 000 og basketballkollektionerne Crazy 1 og Forum tydeligt skinner igennem. Komforten har selvfølgelig fået et løft i form af bl.a. TPU-sål og overdel i læder og ruskind.

Og det er kun et lille udvalg af de mange spændende modeller i adidas Originals kollektionen. Se det store udvalg online, eller find dine næste adidas Originals sko hos din nærmeste forhandler.

Opdage Mere: