adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Jakker til mænd · adidas vinterjakke

 
[372]
1 / 8
Side:af 8

Jakker til mænd

Vi har det hele til alle sæsoner og til regn, sol og sne: kollektionen af adidas jakker til mænd har lige det, du mangler. Træningsjakker til mænd hjælper dig med at holde dig varm og tør på stadion, mens adidas' letvægtsjakker og windbreaker-jakker holder vinden på afstand og giver moderne streetwear et sporty udtryk. Til al slags sport, på banen eller sidelinjen, så sikrer vores sportsjakker, at du kan yde dit bedste.

Find den perfekte jakke

adidas’ jakker til mænd er gennemtestede, så de passer til dine behov, uanset hvad verden bringer din vej. Hvis du leder efter en sporty jakke med moderne street-attitude, der holder kulden ude, er vores letvægtsjakker og træningsjakker svaret. Når du har brug for at blive skærmet mod vinden på og uden for stadion, sørger adidas' windbreaker-jakker for at holde dig varm. Når du leder efter komfort, vil vores isolerede bomberjakker og parkaer holde dig supervarm og tør. Funktionelle med bemærkelsesværdig stil - den seneste kollektion af adidas sportsjakker til mænd har den perfekte jakke til dig.

Letvægts- og træningsjakker

adidas letvægtsjakker mikser sporty rødder med moderne street-attitude og leverer tøj til vådt vejr. Regntæt belægning og let polstring holder dig varm, mens du let kan pakke disse jakker ned til halv størrelse. Træningsjakker holder også kulden ude ved at fjerne fugt med svedtransporterende climalite®-stof.

Windbreakers

Stå imod vinden med oprejst pande i vores kollektion af windbreaker-jakker til mænd. Perfekt når vinden er bidende kold - adidas windbreaker-jakker til sport og fritid giver al den beskyttelse, du har brug for med sporty looks og street-stil.

Dun-, polstrede og vinterjakker og veste

Bekæmp kulden i adidas' dynejakker og polstrede jakker og veste til mænd, perfekte til koldere dage. Polstrede jakker er vandtætte, åndbare og lette, og dynejakker giver exceptionel varme selv i barsk vinterkulde. Dun er naturens bedste isolering, idet det forhindrer, at kropsvarmen slipper ud og er naturligt let og luftigt, hvorfor det kan pakkes nemt sammen under rejser.

Bomberjakker

Isolerede bomberjakker i flere design fra camouflageprint og hætter med syntetisk pels til satinstof, der skinner diskret og let polstring for komfort og varme. adidas bomberjakker er genopfundet til livet på gaden i dag med opdaterede looks og urban stil.

Parkaer

Få et funktionelt fashion statement med en adidas parka til mænd. Vandafvisende, vindtæt og med militærinspirerede detaljer, mange lommer og stormflapper. Dette er moderne funktionelle jakker med total komfort.