alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Kvinder · Tennis · Sko

 
[92]
1 / 2
Side:af 2

TENNISSKO TIL KVINDER

Hvad er dit svar, når bolden kommer flyvende over nettet? At komme hurtigt rundt om bolden, en eksplosiv retur, en temporeducerende slice? At finde dit svar, at skabe dit svar, er en del af spillet, og dine bevægelser er din kortsekundede dialog med spillet og svarene. Find friheden til at skabe dit spil i tennissko designet i mange slags farver og styles.
TENNISSKO, TIL ALLE SLAGS BANER, TIL KVINDER
Når du skal spille på hardcourt, grus eller endda græs, er en all-round sko en god mulighed. Vores all-court-tennissko til kvinder er derfor en favorit blandt pros verden over. Den ultralette overdel er lavet af åndbart mesh for at holde dig stabil og afkølet, så du let kan dække hele nettet og baglinjen. Spændstig støddæmpning i mellemsålen, såsom Boost eller Bounce, sørger for, hardcourt er mindre hård mod dine fødder. En slidstærk ydersål klarer gentagent og dynamisk spil, og den sørger samtidig for, du ikke glider rundt på glatte græsbaner. Find lige de tennissko, du skal bruge, til at dominere spillet på alle overflader.
GRUSBANE-TENNISSKO TIL KVINDER
Det er vigtigt at have de rette sko til den rette overflade. Vælg et par sko til den slags bane, du typisk spiller på, såsom grusbaner. Selvom grusbaner gør, at bolden har højere opspring, så er spillet generelt en smule langsommere end på andre overflader, så det er vigtigt at have en tennissko, der giver stabilitet og støtte på ydersiden af skoen til de hurtige slides bag baglinjen. Et slidstærkt trædemønster, Adiwear-ydersålen og Adituff-tåen holder dig sikkert på fødderne og kan holde til netop de mange slides, der kendetegner grusspil.