alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Golfsko til damer

 
[12]

Kom ud på greenen i stil med disse behagelige golfsko til kvinder, som tilbyder trækkraften og stabiliteten, du har brug for. Tiden er inde til at finde det par, der passer til din spillestil.

Teamet hos adidas designer golfsko til kvinder specifikt med den kvindelige atlet i tankerne. Fodformen, komforten, stilen og præstationsstyrken er blot nogle af de nøglekomponenter, vi hos adidas holder os for sinde, når vi designer golfsko uden og med pigge til kvinder, som i sidste ende vil føre dine golfvenner og golfveninder til at spørge, hvor du har fået dit gear fra. Trækkraften, du har brug for, med stilen, du har brug for at spille med flair. Dine golfsko, med eller uden pigge, kan hurtigt blive en garderobefavorit. Og dem uden pigge kan hurtigt blive til sneaks – så behagelige er de nemlig. Find stilen, der er god for dig, og bær en diskret fashion statement ved den første tee.