alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas D Rose Sko · Derrick Rose

 
[8]

adidas D Rose

For mange basketballspillere er Derrick Rose et kæmpe idol. Hans ukuelige vedholdenhed og målbevidste sind inspirerer mange, som har store ambitioner om at udvikle deres teknik, agilitet og hurtighed på banen. I samarbejde med Derrick Rose har adidas udviklet en basketballsko, som ikke kun skaber stor misundelse hos med- og modspillere, men også giver dig det, der skal til for at komme i perfekt skudposition til kurven eller forhindre modstanderne i at score point. Disse basketballsko vil uden tvivl forbedre dit spil markant. Når først du har spillet et par halvlege i adidas D Rose basketballsko, vil du opdage, at der ikke findes et bedre alternativ.

Den historiske arv fortsætter

Siden adidas udviklede den første basketballsko i 1949 er teknologierne blevet raffineret betydeligt. Allerede i 1969 kom den første basketballsko med beskyttelse i forfoden og en ydersål, der gav øget fodfæste på banen. I dag dominerer adidas D Rose 7 spillet både til træning og til stævner. Den strømpelignende konstruktion omfavner foden og giver en tætsiddende og komfortabel pasform. Desuden får du optimal støddæmpning med Bounce-teknologien, mens mellemsålen er sammensat af to polymerskumdele, som tilfører en fjedrende effekt, når du er i fart og skal nå op til kurven. Den forstærkede hæl sikrer forbedret pasform og stabilitet, når du f.eks. bevæger dig sidelæns. Alt i alt vil du opleve en fantastisk stabilitet og komfort uden sammenligning.

Fremhæv din atletiske stil

adidas Derrick Rose basketballsko fungerer også godt udenfor banen. Match adidas D Rose basketballsko med et par lækre træningsbukser og en hvid T-shirt, og du fremhæver et sporty look. Skoene har almindelig snørelukning og er fremstillet i et moderne design. De fås i flere farver og altid med de ikoniske 3-Stripes, der pryder støvleskaftet. Går du i adidas D Rose basketballsko til hverdag, er du desuden altid klar til en spontan basketballkamp i nabolaget.