Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis levering og 100 dages returnering

BERØRING

Når der ikke er plads til tvivl.

Copa

(59 Produkter)

Spil fejlfrit

Indhyl spillet i ren klasse. Send bolden videre med en klar vision og fejlfrie berøringer. Hver gang. Vær standarden for præcision og pålidelighed. Det er essensen af COPA.

1 / 2
Side:af 2

ADIDAS COPA FODBOLDSTØVLER

Hold dig kølig og stå stærkt på banen med definitionen på gode boldberøringer adidas Copa-fodboldstøvler. Vær en del af verdens smukkeste spils historie med en af de mest ikoniske fodboldstøvler fra de fire sidste årtier, der er blevet nytænkt til nutiden. Siden sin debut til FIFA World Cup i '82 har Copa været på fødderne af pros og amatører alle steder i verden.
Dit personlige touch
Lav præcisionsberøringer af højeste kaliber med Copa-fodboldstøvler, tilpasset til dig. Vælg præcise mellem størrelser 36-48 til mænd, kvinder og børn, så du er sikret en fastlåst pasform for at få komplet kontrol. Redefinér din fodboldstil med alt fra klassisk sort-hvid til turkis og sølv.
Kalkuleret Copa tech
Find den bløde berøring, der afgør kampen, få komplet kontrol over dit fodarbejde med Copa-fodboldstøvler. Vær fodboldens maestro med 4 årtiers Copa-teknologi på fødderne.

Den nye laceless-teknologi og helt bløde overdele giver perfekt kontrol. Oplev kontrol og komfort i én med det imiterede læder, der er helt unikt til Copa. Stå fast med den fleksible støvlekonstruktion, der sikrer god lockdown. Stå stærkt med det ergonomiske støvledesign og den indbyggede sokkonstruktion, der giver støtte og stabilitet til sidelæns bevægelser.

Vær kontrollens mester, berøringernes ypperstepræst og luk kampen med et kalkuleret træk i adidas Copa-fodboldstøvler. Oplev fodboldens bedste berøring og opgradér dit game.