FRA VERDENSHAVENE
FOR VERDENSHAVENE

Hvad er stort og blåt og fuld af plastik? Og hvad er svaret? Vi introducerer Parley-svømmekollektion, fremstillet af gendannet ECONYL®-garn.

"Hvis verdenshavene dør, dør vi"  Captain Paul Watson.
 
Plastikforurening i havet er nået til et bristepunkt, men affald i er ikke altid affald ud. 
 
Parley-svømmekollektionen omdanner plastikrester og kasserede fiskenet til svømmetøj for at beskytte vores have. Hvorfor? Fordi det er slut med at tænke forretning først. Fremtidens økosystem afhænger af det. 

MOD STRØMMEN

Vi kan, og vi er nødt til at løse dette sammen. 
Med. Olympisk bronzemedaljevinder og havforkæmper, Coralie Balmy. 

HVORDAN MAN REVOLUTIONERER SVØMMETØJ FOR EVIGT MED 5 SIMPLE TRIN

Tag noget dårligt. Gør noget godt


Trillioner stykker plastik og livstruende polymer skal fjernes fra havet. Det er sådan, vi skabte sportslinjen Parley Svømmekollektion ud af nylon-affald.

1 - Hiv det op


Først skal man fiske de herligt lugtende fiskenet op samt kasserede tæpper, plastikkomponenter og stofrester fra verdenshavene gennem et globalt netværk af NGO'er og havmiljøets forkæmpere.

2 - Skær ind til benet


Derpå reduceres affaldet til dets nylonkerne gennem en mekanisk, kemisk og næsten spirituel renselsesproces.

3 - Build it up


Now simply regenerate the raw materials into Econyl® nylon yarn, a fibre that can be regenerated infinitely without any loss in quality or performance.

4 - Sy det sammen


Væv genanvendt Econyl®-garn sammen til smukke mønstre for at skabe højtydende, slidstærkt stof. Stop et øjeblik og tænk over denne nylon-renæssance. Dette er genbrug, der redder liv.

5 - Få det til at tælle


Verdens topsvømmere ved det. Alle der træner i havet ved det. Du ved det. Genanvendelse bør være et must for alle virksomheder at forfølge. Spred budskabet til hele verden.

PARLEY SWIMMING COLLECTION

Swimwear made of ECONYL® regenerated yarn
KØB NU

Ergo, det er tid til at tage skeen i den anden hånd. Og redde de hvaler. Smid det ikke hovedløst fra dig, hav hovedet med. Vi er dem, vi har ventet på. Fremtiden gælder os alle.


"Når jeg ikke træner i havet, arbejder jeg på at beskytte det som del af et marine-center og uddanner andre i effekten af forurening.


Selv de mindste krusninger af forandring tæller, så for fremtidens atleter, er det nu, det gælder. 


Coralie ”